Zásady ochrany osobných údajov vízovej karty

3771

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov

18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a zÁsady ochrany osobnÝch Údajov v zmysle článku 14 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) Zásady ochrany osobných údajov Vážený zamestnanci a klienti aby sme Vás mohli zamestnať resp. plniť zmluvne vzťahy potrebujeme vaše osobné údaje. Bezpečnosť vašich údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom, spravodlivo a transparentne vo vzťahu k dotknutej osobe je pre nás prvoradé. Prenos osobných údajov tretím stranám K prenosu osobných údajov spracovateľom alebo iným príjemcom tretích strán nedochádza. Zásady ochrany osobných údajov sú pravidelne revidované a môžu sa v prípade potreby aktualizovať.

  1. 116 4 gbp na eur
  2. Tchajwanská mena prepočítať na usd
  3. Idr aud konverzie
  4. Ak nepoužívam svoju kreditnú kartu, bude mi účtovaný poplatok
  5. Krypto widget iphone
  6. Dary armády spásy idú na
  7. Cenový cieľ tesla 2021
  8. Bitcoinová hotovostná vízová karta
  9. Koľko je 129 80 eur v dolároch

12. Súbory cookies ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Osobné údaje Vás (ako dotknutých osôb) sú, u prevádzkovate ľa ZÁKLADNÁ UMELECKÁ ŠKOLA, Teplická 50, 921 38 Pieš ťany, I ČO: 37 836 668, (ďalej aj ZUŠ) spracúvané v súlade ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV V tomto dokumente nájdete všetky informácie o tom, ako chránime vaše osobné údaje, ako ich získavame, používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktoré sme na to prijali a tiež o vašich právach, ktoré v tejto súvislosti máte. Použité pojmy Zásady ochrany osobných údajov v internetovom obchode a pri práci s osobnými údajmi Tieto zásady ochrany osobných údajov sumarizujú zásady akými sú spracúvané osobné údaje prevádzkovateľom. Prevádzkovateľ dbá pri svojej činnosti na to, aby osobné údaje boli v maximálnej miere chránené, aby ich spracovanie bolo l Tieto Zásady ochrany osobných údajov určujú, ako spracovávame vaše osobné údaje, napríklad v rámci pracovnoprávneho vzťahu, pri poskytovaní služieb a pri predaji produktov, pri uzatváraní zmluvného vzťahu či realizácii oprávnených záujmov.

Zásady ochrany osobných údajov; Podmienky poskytovania služieb; Odoslať názor

2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a zásady ochrany osobných údajov, v ktorých je uvedený spôsob zhromažďovania, používania, zverejňovania, prenášania a uchovávania Vašich osobných údajov pri registrácii a používaní Vernostnej karty a zasielaní newsletterov. Zoznam osobných údajov a rozsah spracovania ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV SPOLOČNOSTI AUTOVIA, s.r.o. Vá ž e ní použ í va t e l i a , t i e t o z á s a dy oc hra ny os obnýc h úda j ov s a vz ť a huj ú na vá s … Zásady ochrany osobných údajov Ochrana osobných údajov Tieto podmienky ochrany súkromia obsahujú dodatočné informácie upravujúce zabezpečenie ochrany osobných údajov, ktoré sa zadávajú a spracovávajú v súvislosti s využitím služieb internetového obchodu wowfixit.sk. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SR č.

Zásady ochrany osobných údajov vízovej karty

Preto Vás vyzývame, aby ste si prečítali tieto Zásady ochrany osobných údajov, ktoré Vám poskytnú viac informácií o spracovaní Vašich osobných údajov spoločnosťou ESI Car, s.r.o.. Ak ste dohodári, podrobnejšie informácie o spracovávaní Vašich údajov môžete nájsť v sekcii Vyhlásenie o ochrane súkromia – dohodári.

Dátum poslednej aktualizácie: 23.

Zásady ochrany osobných údajov vízovej karty

špeciálne … Naše zásady ochrany osobných údajov: Ceníme si a rešpektujeme osobné údaje, ktoré nám boli zverené.

Zásady ochrany osobných údajov vízovej karty

To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. KAM POSIELAME VAŠE ÚDAJE. Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EÚ) alebo medzinárodnej organizácii. Tieto Zásady ochrany osobných údajov vám majú pomôcť pochopiť, kto sme, ako zhromažďujeme a používame vaše údaje, ako ich zdieľame, aké možnosti máte k dispozícii v súvislosti so zdieľaním a používaním vašich údajov a aké sú vaše práva na základe zákonov o ochrane osobných údajov, ktoré sa na vás vzťahujú. Kto sme. Tento dokument obsahuje informácie týkajúce sa spracúvania osobných údajov v súlade s novým nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov.

mája 2018, by sme Vás s ohľadom na Vašu bezpečnosť radi informovali, že sme zapracovali v našom internetovom obchode určité zmeny, ktoré sú spojené s ochranou Oficiálne Centrum pomoci služby Google Chrome, kde nájdete tipy a príručky na používanie produktu a ďalšie odpovede na časté otázky. Zásady ochrany a zberu osobných údajov. Spoločnosť Agrokom, spol. s r. o., ako predajca motocyklov a príslušenstva značky HARLEY – DAVIDSON, so sídlom Pod Kalváriou 40, 080 01 Prešov, Slovenská republika, si Vás týmto dovoľuje informovať, že v rámci Vašej návštevy na našich webových stránkach, Zásady ochrany osobných údajov Kto spracúva Vaše osobné údaje?

Zásady ochrany osobných údajov vízovej karty

12. Súbory cookies ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Osobné údaje Vás (ako dotknutých osôb) sú, u prevádzkovate ľa ZÁKLADNÁ UMELECKÁ ŠKOLA, Teplická 50, 921 38 Pieš ťany, I ČO: 37 836 668, (ďalej aj ZUŠ) spracúvané v súlade ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV V tomto dokumente nájdete všetky informácie o tom, ako chránime vaše osobné údaje, ako ich získavame, používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktoré sme na to prijali a tiež o vašich právach, ktoré v tejto súvislosti máte. Použité pojmy Zásady ochrany osobných údajov v internetovom obchode a pri práci s osobnými údajmi Tieto zásady ochrany osobných údajov sumarizujú zásady akými sú spracúvané osobné údaje prevádzkovateľom. Prevádzkovateľ dbá pri svojej činnosti na to, aby osobné údaje boli v maximálnej miere chránené, aby ich spracovanie bolo l Tieto Zásady ochrany osobných údajov určujú, ako spracovávame vaše osobné údaje, napríklad v rámci pracovnoprávneho vzťahu, pri poskytovaní služieb a pri predaji produktov, pri uzatváraní zmluvného vzťahu či realizácii oprávnených záujmov. Toto vyhlásenie môžeme z času na čas aktualizovať aj bez upozornenia. ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Právo na ochranu osobných údajov, ktoré je podľa Ústavy Slovenskej republiky neoddeliteľnou súčasťou základných ľudských práv a slobôd, sme premietli do našich postupov a opatrení, ktoré v pozícii prevádzkovateľa aplikujeme pri spracúvaní osobných údajov.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV . v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SRč. 18/2018 Z. z.

porozumenie trhu s kapacitou
pomer behu zlatého býka
graf tureckej líry posledných 10 rokov
prevodník dolárov na anglické peniaze
ktorý obchod je najľahšie sa naučiť

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov

Čo je účelom tohto dokumentu? Spoločnosť InnoGames GmbH (ďalej len „spoločnosť InnoGames“) sa zaväzuje chrániť súkromie a bezpečnosť vašich osobných údajov. Toto vyhlásenie o ochrane osobných údajov týkajúce sa informácií o zákazníkoch a online používateľoch („Vyhlásenie o ochrane osobných údajov“) sa týka spoločnosti Dell Technologies, Inc., a jej dcérskych spoločností po celom svete (ďalej aj ako „Dell“, všetky formy zámena „my“, resp. slovesa v prvej osobe množného čísla, všetky formy zámena „náš Spracúvanie osobných údajov podlieha prísnym bezpečnostným pravidlám s cieľom maximálneho zabezpečenia ochrany spracúvaných osobných údajov počas ich spracúvania a prenosu. K zabezpečeniu elektronického prenosu osobných údajov je použitá technológia SSL, ktorá šifruje prenášané dáta medzi koncovými bodmi. Združenie pre bankové karty (ZBK) Dunajská 4, 811 08 Bratislava e-mail: zbk@zbk.sk mobil: +421 918 189 520 IČO: 31 750 206 Prehľad ochrany osobných údajov. Kategória spracúvaných osobných údajov - Osobné kontaktné údaje: napr.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV Osobné údaje Vás (ako dotknutých osôb) sú, u prevádzkovate ľa ZÁKLADNÁ UMELECKÁ ŠKOLA, Teplická 50, 921 38 Pieš ťany, I ČO: 37 836 668, (ďalej aj ZUŠ) spracúvané v súlade

o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej aj ako „Zákon“) Zásady ochrany osobných údajov Vážený vlastník bytu/nebytového priestoru, aby sme ako správca podľa § 8 a nasl. zákona č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon o bytoch“) mohli Zásady ochrany osobných údajov. v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a zÁsady ochrany osobnÝch Údajov v zmysle článku 14 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) Zásady ochrany osobných údajov Vážený zamestnanci a klienti aby sme Vás mohli zamestnať resp.

Tieto zásady ochrany  Pri spracúvaní osobných údajov je potrebné dodržiavať tieto základné zásady: Vymedziť účel spracúvania osobných údajov, ak sa osobné údaje nespracúvajú   18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a ďalšími právnymi predpismi.